Το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Θήβας ο αγώνας Ελλοπιακού-Πανιωνίου

Ελλοπιακός: Το Σάββατο 2/12 στις 13:00′ στην Θήβα με Πανιώνιο!

Μετά από σειρά επαφών των ανθρώπων των δυο σωματείων, αλλά και της Αστυνομίας αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας, ημέρας, αλλά και ώρας!

Αλλαγή έδρας, ημέρας, αλλά και ώρας διεξαγωγής (!) είχαμε στον αγώνα: Α.Ο. “Ελλοπιακός” – “Πανιώνιος” Γ.Σ.Σ., στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του προγράμματος του Δ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2023-202.

Στο πολυαναμενόμενο, από τους φίλους του σωματείου, ματς της ομάδας του Α.Ο. “Ελλοπιακός” με την ομάδα του “ιστορικού” σωματείου “Πανιώνιος” Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, που αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου και με ώρα έναρξης στις 15:00′, σημειώθηκαν πολλές αλλαγές.

Μετά από σειρά επαφών που είχαν οι άνθρωποι των δυο σωματείων όπου διαφάνηκε οτι αναμένεται πολύ μεγάλος αριθμός φίλων των “κυανέρυθρων” στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο ματς μιας και η ομάδα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στοχεύει πάρα πολύ ψηλά (τίτλο και άνοδο στην Super League 2″) και μετά και από επαφές που είχαν και με την Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, ξεκαθάρισε οτι ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας αφού αυτό δεν πληροί όλους τους όρους ασφάλειας για προσέλευση τόσο μεγάλου όγκου θεατών.

Ετσι, αποφασίστηκε να γίνει σε άλλο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενίσει τόσους πολλούς θεατές.

Μετά από “έρευνα” που έγινε από πλευράς του γηπεδούχου σωματείου σε άλλα, μεγάλα, γειτονικά, γήπεδα, που απέβει άκαρπη, για διάφορους λόγους, αποφασίστηκε να αλλάξει ημέρα ο αγώνας και να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας που πληροί τις προϋποθέσεις.

Θυμίζουμε οτι την Κυριακή, 3/12, στις 15:00′, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας: Α.Ο. Υπάτου – Απόλλων Σμύρνης, επίσης για την 13η αγωνιστική του Δ’ ομίλου, αγώνας επίσης πολύ σημαντικός, που επίσης απαιτεί αυξημένα μέτρα ασφάλειας καθώς αναμένεται να “τραβήξει” μεγάλο αριθμό θεατών και σαφώς αυτός δεν θα μπορούσε να “μετακινηθεί”!

Επιπλέον, επειδή προέκυψε και ένα θέμα με τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν και τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας για την 11η αγωνιστική της “Elite League” (Σάββατο, 2/12: 16:00′: κλειστό γυμναστήριο: “Κροίσος Πέρσης”: Α.Ο. Νέας Σμύρνης “Ο Μίλων” – “Πανιώνιος” Γ.Σ.Σ.), οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης ζήτησαν να αλλάξει η ώρα της “σέντρας” στο ματς. Κι αυτό το αίτημα ικανοποιήθηκε κι έτσι ορίστηκε για δυο ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13:00′!

Αυτή η εξέλιξη “βοηθά” την ομάδα του Πανιώνιου και σε ένα ακόμη κομμάτι μιας και τα ματς της 12ης αγωνιστικής που δεν έγιναν λόγω του απαγορευτικού απόπλου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας ορίστηκαν από την Ε.Π.Ο. για την επόμενη Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου και οι “κυανέρθροι” θα υποδεχθούν στην Νέα Σμύρνη την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών.

Ολα τα παραπάνω, βέβαια, θα… “επιβεβαιωθούν” αύριο, Τετάρτη, 29/11, με την ανακοίνωση από την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) των ορισμών των μελών της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) για τους αγώνες του Σ-Κ, 2-3/12.

Θυμίζουμε οτι αυτή την στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα του Δ’ ομίλου ισοβαθμούν στην 1η θέση ο Πανιώνιος με τον Εθνικό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 28 βαθμούς σε 11 ματς με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και με γκολ: 22-7 ενώ η ομάδα του Ομιλου Φιλάθλων Παλαιού Φαλήρου, εχει 28 βαθμούς σε 12 ματς, με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες και με γκολ επίσης 22-7 (!)

Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε αυτή την 13η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι:

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ωρα εναρξης: 13:00’ (!)

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Θήβας (!)

Α.Ο. “Ελλοπιακός” – “Πανιώνιος” Γ.Σ.Σ.

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Ωρα εναρξης: 15:00’

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Θήβας

Α.Ο. Υπάτου – Απόλλων Σμύρνης

Α.Ο. Αγίας Παρασκευής – Προοδευτική Νεολαία

Ερμής Ζωνιανών – Α.Ο. Χαϊδαρίου

Άρης Πετρούπολης – Περαμαϊκός

Ηλυσιακός – Γ.Π.Σ. Αλμυρός Γαζίου

Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. – Π.Ο. Ατσαλένιος

12η αγωνιστική

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023

Ωρα εναρξης: 14:00’

Π.Ο. Ατσαλένιος – Ελλοπιακός 1-1

Ωρα εναρξης: 15:00’

Φωστήρας – Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.  1-1

Προοδευτική – Α.Ο. Υπάτου 1-2

Α.Ο. Χαϊδαρίου – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Περαμαϊκός – Α.Ο. Αγίας Παρασκευής 1-0

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Ωρα εναρξης: 15:00’

Πανιώνιος – Ερμής Ζωνιανών

Γ.Π.Σ. Αλμυρός Γαζίου – Άρης Πετρούπολης

Α.Ο. Αγίου Νικολάου – Ατρόμητος Πειραιά

Α.Ο. Επισκοπής Ρεθύμνου – Ηλυσιακός

starsports.gr

Σχετικά